Post by ciatobpibampie on Mar 6, 2022 1:57:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk resursu ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir forši jautra un pārsteidzoša, tajā nav kļūdu un tā māca nebeidzamu koordināciju atkarībā no ierīces, kurā spēlējat.
Tik perfekti, tas ir ļoti izaicinoši, taču tas padara to par labāko
Rising Super Chef - Cook Fast Arcade zvy
Spēle ir laba, taču, pērkot kaut ko, jūs nesaņemat preces, par kurām maksājāt. Viņi labi spēja atbildēt un dot man to, ko es nesaņēmu. Es ceru, ka izstrādātāji novērsīs šo problēmu.
Viss, kas man nepatīk lietotņu gatavošanas spēlēs. Ļoti lēns, jāmikromenedžē darbinieks, grafikas visam, izņemot meiteni, ļoti jauka. Ikreiz, kad viņa staigā vai kustas, viņa izskatās tā, it kā viņai būtu sāpes un viņa nevar saliekties jostasvietā. Atinstalēta
Dynasty Origins: Conquest משחק תפקידים hdk
Diezgan labi, un es to ļoti izbaudīju, līdz tas sāka avarēt. Es nonācu sarežģītā līmenī ar augstākās kvalitātes sastāvdaļām un gandrīz ieguvu 3 zvaigznes, kad tas avarēja, un es pazaudēju iespēju un sastāvdaļas, tāpēc tagad man ir jāsavāc vairāk, jāsāk no jauna un jālūdz, lai otrreiz netiktu avārija?
Es esmu spēlējis šo spēli kādu laiku, un patiesībā tā ir diezgan sasodīti #fun vienīgā problēma, kas man ar to ir, ka spēle sasalst, es nevaru izmantot savu skārienekrānu, un es zaudēju savu enerģiju un dolārus un prēmijas, un tas tikai sākās pēdējo pāris dienu laikā. Lūdzu, nesakiet, ka tas ir mans tālrunis. Man ir pavisam jauns tālrunis, es būtu pateicīgs, ja jūs, lūdzu, lūdzu, izlabotu šo spēli. Ty chuntey karalis
Šī spēle ir tik laba, ļoti izaicinoša. Vienīgā problēma ir aprīkojuma jaunināšana. tās nav nopelnītās monētas, bet jums ir jāmaksā, izmantojot naudu, un to ir ļoti grūti nopelnīt. Cerams, ka jūs to izlabosiet. tnx
Rising Super Chef - Cook Fast Arcade odj
Patīk šī spēle, taču jums vienmēr ir jāpērk dolāri utt, lai pārietu uz nākamo līmeni! Es neesmu no tiem, kas atdod savu kredītkarti, lai iegādātos monētas un dolārus! Ir jābūt veidam, kā jūs varat iegūt monētas un dārgakmeņus utt., neiesniedzot savu kredītkarti! Izņemot to, nav citu sūdzību!
Man patīk šī spēle un vienmēr pie tās atgriežos! Tas ir jautri, tas ir izaicinoši un nav mantkārīgs. Ja esat pacietīgs un spēlējat katru dienu, šī spēle sniedz jums daudz iespēju nopelnīt atlīdzību, nemaksājot reālus USD $. Paldies izstrādātājiem!
Rising Super Chef - Cook Fast Arcade odj
zvaigznes ir pirkt dzīvības enerģiju un apavus, neatceros vai 1. tērps bija zvaigznes vai pavāra monēta? zaļā rēķina skaidrā naudā — tik slikti, ka ir jāiegādājas pastiprinājumi un noteiktas ierīces, un 9 zaļie rēķini = 3 ea augstākās kvalitātes pārtikas, kas palielina ēdienus = vairāk šefpavāra monētas! Kam domāta monētu pārpilnība? FB kuponi, lai "izpirktu" ierīces dāvanas, lai turpinātu spēlēt, ja ne enuff rēķinus? neesmu facebook lietotājs, drīz beigšu! Atjauninājums: neesmu redzējis spineri, nesaņem kartes atlīdzību, neko nevar darīt FB! slikti izstrādātāji vienmēr atrada attaisnojumus un vaino mūs
Paaugstināts līdz 124. līmenim. Es domāju, ka šī spēle ir fantastiska, līdz izmantoju savu kredītkarti lietotņu iegādei. Spēle turpināja iekasēt maksu no manas kredītkartes, kad es nepieprasīju pirkumu. Nolaida mani atpakaļ uz 42. līmeni... pēc ID jau iegādātās virtuves iekārtas, kas palīdzēja man sasniegt 124. līmeni..........spēlējiet, bet nesniedziet nekādu kredītkartes informāciju. Pārāk daudz shēmošanas un krāpšanās👎👎💯👎👎
Spēle ir jautra, taču notiek pārāk daudzas lietas, kas novērš uzmanību un liek jums neveiksmei. Galu galā jums ir jātērē nauda, lai spēlētu, un jūsu saņemtā dolāru summa iet ļoti ātri. 261. līmenis Mana spēle nav savienota pārī ar Facebook. Tātad jūs piekrītat, jums ir jāiztērē nauda, lai spēlētu. Esmu iztērējis naudu. Ja jums ir nepieciešams noteikts rakstzīmju skaits, lai parādītos, dažkārt tajās vajadzētu parādīties tik daudziem cilvēkiem.
Ļoti patīk šī spēle! Bet nesen esmu pieredzējis, ka mana nauda un monētas pazūd (burtiski atpakaļ uz 0), tas notika jau 2 reizes. Tas ir skumji, jo spēles laikā nav viegli nopelnīt naudu. Rediģējot manu komentāru, tehniskais atbalsts atdod manu naudu.
Ļoti grūti pārvaldīt klientus, man vienkārši patika šī spēle, bet problēma ir nauda, kāpēc es pērku preces ar naudu, kāpēc gan nē, tas ir bez maksas. Lūdzu, bez maksas visus priekšmetus un rīkus. Man ir ļoti noderīgi turpināt izbaudīt šo spēli
Šķiet, ka kļūda tika novērsta. Paldies 😊. 💖
Laba spēle, bet nokārtots noteikts līmenis, bez samaksas uzvarēt nav iespējams, īpaši tiem, kuriem ir konkrēti ēdiena izpildes uzdevumi. Kā jūs varat izpildīt, ja šie klienti neierodas, nemaksājot par divām papildu sekundēm?
Šī spēle ir laba atmiņas spēle, jo jums ir jāatceras visas dažādās receptes, tā dod jums vairāk laika, izmantojot tikai 3 žetonus, lai pabeigtu spēli. Kas mudina jūs spēlēt. Labākā ēdiena gatavošanas spēle
ES mīlu šo spēli. Tas ir tikai pareizais grūtību līmenis, taču tas joprojām ir jautri.
Tas ir patiešām jautri spēlēt, un es no tā aizrāvos, taču viena problēma ir tā, ka dažreiz mēs nevaram pabeigt līmeni, neiedodot naudu...
labi
Man šie cilvēki krāpjas, tiklīdz es gatavojos nokārtot līmeni, spēle iesaldē, palēninot meitenes darbību. Viņi vienkārši vēlas, lai jūs tērētu naudu, nevis spēlētu sava prieka pēc un ļautu jums nopelnīt naudu. Tas bija jautri, tagad es izdzēsīšu spēli. Neviens nevar izgāzties, mēģinot pārvarēt līmeņus. Nē kundze!
jautri un aizrautīgi..
Laba spēle, taču nācās atinstalēt, jo pēc jaunākā atjauninājuma tā sasalst. Atjaunināšana joprojām sasalst, jo jums ir jāsaglabā progress, izmantojot facebook. Neinstalēta un atkārtoti instalēta vairākas reizes. Problēma nav atrisināta
Nu, šī spēle ir izaicinājums, labi, tik daudz cilvēku, ko apkalpot, un šī stulbā viesmīle liek nepareizās lietas visur, kas rada vilšanos, vai arī viņa vienkārši stāv uz vietas pēc tam, kad es noklikšķinu uz priekšmetiem, kuriem jānonāk tur, kur tai vajadzētu, un tā vienmēr neizdosies, ja nepietiek. daži klienti nenāk, kā man tas būtu jāsaprot
🙂 Jo vairāk līmeņu paaugstināsit, jo grūtāk būs laimēt monētas. Pieskaroties priekšmetiem, tas ne vienmēr darbojas un dodas tur, kur tam vajadzētu. Šobrīd tā ir krāpšanās. Es to atinstalēju iepriekš un redzu, kāpēc to izdarīju. Pat pēc klientu apkalpošanas man joprojām neizdodas sasniegt līmeni.
Pazaudēju daudzas lietas, kurām biju iztērējis visus savus žetonus. Pēc atjaunināšanas..un kaitinošā apmācība ir jāizslēdz. Palēnina manu spēli. Lūdzu iesaki.
Pēc atjaunināšanas spēli neizdevās ielādēt. Tas ir iestrēdzis pie "inicializācijas". Es iztīrīju kešatmiņu, atinstalēju un pārinstalēju, bet joprojām nekas.
Man patīk spēle TIK DAUDZU iemeslu dēļ, viens no tiem ir vienkārši tāpēc, ka esmu tiesīgs saņemt bonusus, pretējā gadījumā man būtu jāmaksā par visiem un VISIEM “pastiprināšanas” pirkumiem lietotnē. To sakot, es ieteiktu, ka nepieciešamie reklāmas videoklipi/reklāmas, kas VISI ir nepieciešami, lai palīdzētu mums noskatīties, lai saņemtu kaut ko bez maksas🤑 Man šķiet, ka komentāra iesniegšana nenozīmē, ka tā noteikti ir sūdzība, drīzāk mans viedoklis kā ieteikuma un/vai ieteikuma(-u) izpausme saistībā ar videoklipu skatīšanos: šajā gadījumā mana problēma #1 ir fakts, ka esmu to pieņēmis, lai saņemtu jebkādus bezmaksas izdevīgus bonusus. , mums ir jāskatās 30 sekunžu gari videoklipi, vidēji ČETRAS reizes pēc kārtas, tas ir ārkārtīgi atbaidoši un kaitinoši, ka šie 30 sekunžu videoklipi, kas mums jāskata, ir tieši tādi paši...@vismaz padariet videoklipus atšķirīgus, ja mēs dosimies lai skatītos tās pašas 30 sekunžu garās reklāmas, jo tādā ātrumā ir nepieciešamas vairāk nekā 2 min @ pats minimums, lai saņemtu ļoti mazus, bet tomēr novērtētus bezmaksas bonusus🤷⏳🖥🤳⏰🤦
Es spēlēju šo spēli pirms tam ļoti trūka spīduma, bet tagad ir labākas iespējas iegūt vairāk naudas, es ceru, ka tā beigās neizbeigsies tāpat kā agrāk, spēle ir diezgan laba, ja man ir kaut kas savākts sūdzību es to ievietošu
Es spēlēju šo spēli vairāk nekā gadu. Mīlu to. Tagad tas netiks ielādēts, un es vairākas reizes esmu atinstalējis. Pazaudēts viss un joprojām nekas. Es par to ziņoju pastāvīgi.
Tas tiešām var likt man gatavot, es izmēģināju pankūku ar zemenēm (trūka sīrupa un daudz ko citu), bet tas tiešām ir labs, un jautrākais fakts ir tas, ka tai nav nepieciešams internets!!!!!!!!
Es neesmu apmierināts ar jauno atjauninājumu..nav jēgas spēlēt, ja nevaru nopelnīt vairāk naudas. "4,6,9" vietā..jūs nomainiet to uz "3,4,5". Dažkārt, lai iegūtu uz "9", lai izmantotu vairāk naudas, nekā jūs varat saņemt. Tātad ar "3,4,5" es zaudēšu vairāk naudas, nekā to saņēmu.
Man ļoti patīk šī spēle, bet šodien, kamēr es spēlēju, es noklikšķināju uz opciju izveidot savienojumu ar facebook, lai iegūtu vairāk monētu spēlēšanai, diemžēl spēle tika restartēta un atkal uz Forst leve.Es biju sasniedzis 378. līmeni Dienvidaustrumāzijā.
ES mīlu šo spēli. Reizēm izaicinošs, bet saglabā jūsu interesi. Spēlēju kopš 2019. gada. Joprojām patīk šī spēle. Vēl neesmu atradis, ko salīdzināt.
ļoti jauka spēle.. izņemot to, ka ir grūti uzlabot rīkus/mašīnas, jo nav pietiekami daudz naudas vai dolāru, lai nopelnītu.., izņemot to, šī spēle ir ļoti jauka.. man patīk, es ceru, ka nākamreiz būs vairāk līmeņu.