Post by ciatobpibampie on Mar 6, 2022 1:41:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ İngilizce Oku! – Readable ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ İngilizce Oku! – Readable IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla mücevher ▞▞▞
▞▞▞ İngilizce Oku! – Readable 2022 version ▞▞▞
bu uygulamayı seviyorum
Daha fazla söyle... Kelime calisma limiti ve hikaye sayisi artarsa çok sevinirim. Ve bir de habere seçilebilse daha iyi olabilir.
Uygulama ücretsiz ve kullanışlı. Ancak yalnızca A1 ve A2 seviyelerinde yazılar olduğunu görebilirsiniz. Yds ve benzeri dil sınavları için seviyeler biraz basit olabilir. Bunun dışında tatiller ilgi çekici şeylerden, günlük kullanıma yönelik eğitim için çok idealdir.
En iyi uygulamadır. AMA Vietnamca ekleyebilir misiniz lütfen. (
Çok güzel bir trafik kazasıyamadan 2 3 habere baksanız bile 1 ayda ikinizi farkedilmeden
Bu en iyi uygulama
Read English Stories: Readable Giáo dục ksr
La orden secreta 2: La máscara maldita Aventura kaw
Çok çok güzel 😍
hikayeler bir kaç cüce ilerleyip duruyor. devam etmek için Niyet mi istiyor diye düşünüyorum ama öyle bir şey de yok. sorun nedir???
bir güzel bir uygulama. Keşke popüler diller için de versiyonları çıksa.
Tam gibi bir uygulama Hem çeviriyor hemde ingilizce okuyor Metinler üzerinden tavsiye ederim
İçersinde A1 ve A2 seviyeli hem hikayeler hem de haberler var. Çok uzun değiller ve insanı sıkmıyorlar. Bilmediğiniz kişiler için aşağıda belirtilenleri ekleyecekleri kelimeyi öğrenmeniz için alıştırmalar yapıyor. Dil geliştirmek için yönlendirmek.
uygun buluyorum, bir çok hikayeyi dinleyemiyorum, butona basamiyorum. Bu da hevesimi kırmaktan vazgeçemiyorum
Çok çok güzel bir uygulama bence...
Harika bir uygulama çok iyi konaklama çevirileri vs. Hiç soru sorulmuyorsanız uygulamadan uygulamadan uygulamadan uygulamanız gerekli. Ancak keşke A2 nin üstüne de çıkılabilse.
İyi olan, seviyeye göre düzenlenmiş birkaç hikaye, ancak bulduğum bir şey iyi değil, okurken anlamı elde etmek için kullanılan sözlük; ve genel özellikleri de yönetmek için eksik bir simge.
Muhteşem ötesi bir uygulama .ingilizceyi hem dinleme hem çeviri hemde okuma iyi sunuluyor ve ücretsiz olması da çok tüm arkadaşlarıa önerdim
Kelimeleri kaydetme seçeneği olması güzel ama tavsiyede bulunma seçimini kaydetmek için yeterli olacaktır. Çünkü hergün okuyan insanlar var ve yazılar küçük olduğu için problem oluyor.. Tüm insanlara reklamsız olduğu için 5 yıldızı hakediyor ! Teşekürler
Her makaleyi zevkle okuyorum.
Okunabilir kayalar! Harika bir uygulama... Kullanımı çok kolay ve çok eğlenceli ve yaratıcı hikayeler var. Gerçekten zevk alıyorum. Uygulamaya farklı seviyelerde daha fazla hikaye ekleyebileceğinizi umuyorum. Teşekkürler.
iyi uygulama
Yararlı uygulama
Keşke daha fazla İngilizce hikaye, ben metinlerini çok seversin, türler hakkında olsanız hakkında bilgi almak için sizi ve anlamayınız, 15 şubattan incelemeye hazırım, sizi uyarmaktan, ve hikayeden hikayeden hakkında hakkında bilgilendirilirsiniz.
Harika 👌👌..Beğeneceksin..
Tek ses seçeneği kötü
Harika bir uygulama. Her gün haber okumak çok faydalıdır.İngilizce öğrenen herkese önerilir.
Reklamcı falan değilim veya uygulama sahibi değil. On numara bir uygulama sadece premium bir yaşam için bir süre okumaktan sonra devam etmek için yazmak gerekiyor. Ama merakt etmedim öyle zı çıkmıyor. Sonuç olarak çok güzel.
Cümle çevirisi de eklese çok iyi olur
İyi iş, hikayeler için güncelleme olsa daha iyi olurdu. Uygulama 💯% tamam🤩.
Wuaaooo, inanılmaz bir uygulama.
Çok başlangıç bir uygulama hikayeler ve haberler çok çılgın ve ilgi çekici.
Mükemmel bir uygulama. İlginizi çekebilecek ve seviyenize uygun tür kitap çok fazla. Çeviriler de kusursuz. Ayrıca kelime öğrenimi inanılmaz. Hem görsel hem işitsel olarak kelimeyi beyniize sokuyor. Çok faydalı bir uygulama. Haber ortamı de bence hoş olmuş. Dilde öğrenmek belli. bir geldin gelişmek için harika Mutlaka indirin. Bir asla asla bu kadar sevmedim.
Güzel
Çevrimler daha profesyonel ve gerçek tercümesi yapilmali
Mükemmel uygulama
Uygulama çok güzel olur ama B2 bölümden eklerseniz çok iyi sıkıcı
Çok kolay ve basit
Güzel uygulama!!!!!!
İyi
öğrenme için büyük bir fırsat sunuyor her şey için iyi planlanmış herkese hitap edebilecek çok pratik bir uygulama
Bu uygulamadaki hikayeler harika ve İlgi çekici
Wooow buna şaşırdım, harika teşekkürler
Buena, bana gustaría que tuviera audio