Post by ciatobpibampie on Mar 6, 2022 1:37:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Heroic Epic: A Choices Game 2022 version ▞▞▞
Sklamaný prírastok do knižnice Delight Games. Hry vydané v rámci tejto skupiny sú v poslednej dobe neohrabané, zle napísané a pôsobia nedomyslene. Nájdite si čas na vyleštenie svojej práce, aby ste si boli istí a hrdí na ňu. Je tu VEĽKÝ príbeh, ktorý si zaslúži viac času na rozpracovanie.
Johnny Trigger - Sniper Game Aksi zzgt
Skvelé čítanie a láska k rozhodnutiam nepriateľa hrdinu....... užite si všetky hry ako je táto.
Dobre. Dobre napísané
Heroic Epic: A Choices Game Παιχνίδια ρόλων odof
Mne sa to páči
Vždy som mal rád tento typ dobrodružstiev, z čias kníh o živých kameňoch, tento príbeh sa ľahko rozvíja s logickými voľbami, rôzne postavy, ktoré stretneš, sa veľmi dobre ovplyvňujú. Je to skvelé a veľmi zábavné, skúste to.
Vynikajúce rozprávanie a môžete si vybrať, akým smerom sa príbeh bude uberať, páči sa mi to!
Celkovo celkom zaujímavý príbeh.
Ďalší skvelý kúsok od Delight Games. Len by som si prial, aby tam bolo menej preklepov - ako keby to nikto nedokázal čítať. Je to prístupné pre každého a povedal by som, že by to mal vyskúšať každý svetlý svet, prinúti vás to zamyslieť sa a možno vám to pomôže byť lepší v riešení problémov a nikdy som nemal veľa problémov4, to isté s inými hrami4, je to dobrodružstvo
Vždy dobré čítanie/hra!!!
Úžasný príbeh. Tak, ako to mám rád. Thnx
Užil som si to tak ďaleko, ako som sa dostal, kým som nemohol pokračovať, pretože som nemal veľké šťastie
Krásna hra s dobrým fantasy príbehom, grafika takmer priemerná
Bez ohľadu na to, akú voľbu urobím, nemôžem získať najvyššie hodnotenie v kapitole 7. Opravte túto chybu.
Milujem to
Úžasné úžasné úžasné úžasné úžasné úžasné úžasné
Páčilo sa mi to, vytvoria sa niekedy ďalšie kapitoly? Napríklad kapitola 10 a ďalej.
Zatiaľ je to veľmi dobré, aj napriek menším preklepom.
Heroic Epic: A Choices Game ایفای نقش oje
Dobre
Bavila ma dynamika medzi hrdinom a antihrdinom.
Dobrý príbeh, ale je trochu mätúci so všetkými zmenami POV. Mohlo by sa použiť viac interaktívnych miest.
Vyborny pribeh
Jednoznačne strhujúce čítanie. Milujem to
Heroic Epic: A Choices Game Игре улога yomc
Delight games robí jedny z najlepších textových adventúr
Zábava a relax. uplne odporucam.
Vezmite si hru...a knihu.
Nie je to zlá hra, ale mal by existovať spôsob, ako získať viac bodov šťastia bez toho, aby ste ich museli kupovať.
Tieto hry sú zlé pre môj plán spánku je ťažké prestať, keď to zdvihnete. V tomto je veľa okamžitých úmrtí, takže pri výbere musíte byť opatrní.
Pekný
Skvelé čítanie, ale čakať na pokračovanie je nanič.
Skvelé príbehy
Zaujímavý príbeh. Vyzerá to na ďalšie skvelé vydanie od Delight Games!
Úžasné
Skvelý príbeh, páčil sa mi až do konca. Bodaj by toho bolo viac.